SurPad 4.2 λογισμικό πεδίου GIS/CAD για GNSS

SurPad 4.2 BOX
Το SurPad 4.2 είναι ένα λογισμικό χαρτογράφησης για δέκτες GNSS, απότελεσμα πολλών ετών εργασίας και διαρκών βελτιώσεων.

Ακολουθεί τις νέες παγκόσμιες τάσεις της τοπογραφίας και της χαρτογράφησης, και προσφέρει εξαιρετική ευελιξία και ανυπέρβλητες δυνατότητες συλλογής δεδομένων στο πεδίο.

Συνεργάζεται άψογα με όλους τους δέκτες GNSS της e-survey, προσφέροντας ταχύτατη επικοινωνία, πλήρη ρύθμιση και παραμετροποίηση του δέκτη αλλά και του ίδιου του λογισμικού, και κυρίως, ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.

Για πρώτη φορά μια εφαρμογή πεδίου είναι προσανατολισμένη στο να υπακούει στον τρόπο που εργάζεσαι, και όχι να επιβάλλει τα δικά της “στεγανά”. Από την πρώτη κιόλας χρήση θα αισθανθείτε τη διαφορά: Όλα βγάζουν νόημα. Όλα βρίσκονται εκεί που θα έπρεπε να είναι. Δεν μπερδεύονται οι “προχωρημένου χρήστη” λειτουργίες με τις βασικές. Και κυρίως: όλα είναι εκεί που εσείς θέλετε να είναι. Η γραφική οθόνη σας επιτρέπει να ορίσετε τη θέση των εντολών, τον τύπο τους, τα δεδομένα που θέλετε να προβάλονται και πολλά ακόμα.

Συνοπτική παρουσίαση

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το SurPad 4.2 είναι ένα νέας γενιάς λογισμικό πεδίου, για χρήση τόσο με δέκτες GNSS, όσο και με γεωδαιτικούς σταθμούς (όπου υποστηρίζεται). Τρέχει σε λογισμικό Android, και εκμεταλεύεται στο έπακρο όλες τις δυνατότητες της συσκευής (handheld, tablet, καταγραφικό, κινητό τηλέφωνο κτλ).

Η μοντέρνα σχεδίαση του και οι “καθαρές γραμμές” του, επιτρέπουν την άμεση χρήση του χωρίς πρακτικά να απαιτείται το manual. Ωστόσο, (και ειδικότερα στην εμπλουτισμένη έκδοση 4.2) αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητές του, θα πρέπει να του αφιερώσετε λίγο χρόνο!

Το SurPad σχεδιάστηκε ως “ανθρωποκεντρικό” λογισμικό: όλα βρίσκονται εκεί που θα περιμένατε. Χωρίς να χάνετε χρόνο, είστε παραγωγικοί από την πρώτη κιόλας στιγμή. Και αυτό είναι μόνο η αρχή…

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το SurPad 4.2 θα σας λύσει τα χέρια στο πεδίο. Θα αντικαταστήσει το κροκί που κρατούσατε πάντα, τις σημειώσεις πεδίου, ακόμα και τον φορητό Η/Υ σας. Ο λόγος για τα παραπάνω είναι η πανίσχυρη μηχανή CAD που περιέχει, η οποία σας επιτρέπει να φορτώνετε και να εξάγετε αρχεία dxf & dwg, να τα επεξεργάζεστε, και φυσικά να τα δημιουργείτε από το μηδέν. Πλέον η αποτύπωση γίνεται ταυτόχρονα με τη σχεδίαση (απόδοση).

Στο τέλος της ημέρας, θα κατεβάσετε ένα αρχείο dxf, το οποίο θα περιέχει όλο το σχέδιό σας στην τελική του μορφή. Και αυτό, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε οθόνη, αλλά εύκολα και απλά από εκεί που μετράτε! 

Η χάραξη αλλάζει! Δεν χρειάζεται να προϋπολογίσετε τα στοιχεία που θέλετε να υλοποιήσετε στο έδαφος. Απλά ανεβάστε το σχέδιο σας στο χειριστήριο, φορτώστε το στην εργασία σας, και αποφασίστε στο πεδίο τί ακριβώς θα χαράξετε, την πύκνωση που επιθυμείτε, τομές, παραλληλίες, επεκτάσεις και πολλά ακόμα! 

Surpad stake out
Surpad Measure

ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Το SurPad 4.2 περιέχει πληθώρα εργαλείων που αφορούν είτε εξειδικευμένες τοπογραφικές εργασίες, είτε ρύθμιση προηγμένων χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων. Συνοπτικά, με τη χρήση του μπορείτε:

 • Να αποτυπώσετε εναέρια καλώδια, διατομές οδοποιίας, χωματουργικά κ.α. μέσω ειδικών εφαρμογών.
 • Να χαράξετε διατομές, πυλώνες ηλεκτρισμού, σκάματα, καμπύλες, πρανή κ.α.
 • Να επιλύσετε προβλήματα αναλυτικής γεωμετρίας και τοπογραφίας
 • Να επεξεργαστείτε σχέδια CAD και να χαράξετε οποιοδήποτε στοιχείο του
 • Να αποτυπώσετε με υψηλή ακρίβεια Control Points μέσω Static, Quick Static & Control Point Survey
 • Να επιλέξετε ένα έτοιμο σύστημα αναφοράς ή να δημιουργήσετε ένα τοπικό δικό σας.
 • Να παραμετροποιήσετε όλες τις παραμέτρους του δέκτη.
 • Να ορίσετε δικές σας ανοχές και όρια.
 • Να εξάγετε αποτελέσματα απευθείας στο cloud.

…και πολλά ακόμη!

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

Το SurPad 4.2 είναι συμβατό με μια πληθώρα δεκτών τρίτων κατασκευαστών, ενώ επίσης επιτρέπει τη διασύνδεσή του και με δέκτες μέσω command line (π.χ. Spectra SP60, εφόσον είναι γνωστά τα commands).

Υποστηρίζει πλήρως τη ρύθμιση και χρήση των δεκτών της e-Survey (και άλλων), όσον αφορά το σύνολο των χαρακτηριστικών. Έτσι, εφόσον ο δέκτης το υποστηρίζει, επιτρέπει τη ρύθμιση και χρήση του UHF, IMU, ρυθμού ανανέωσης, δικτύων αναφοράς, πρωτοκόλλων και συχνοτήτων επικοινωνίας, δοτυφορικών δικτύων κτλ.

seperator

Τί κάνει το SurPad 4.2 ξεχωριστό;

 1. Τρέχει παντού. Είναι λογισμικό Android το οποίο τρέχει ακόμα και στο κινητό σας.
 2. Είναι γρήγορο. Απαιτούνται ελάχιστα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα πατήστε το εικονίδιο μέχρι τη στιγμή που θα αρχίστε να μετράτε.
 3. Έχει καταργήσει πλήρως το κροκί. Με τις δυνατότητες ταυτόχρονης σχεδίασης CAD, τις φωνητικές και γραπτές σημειώσεις αλλά και τη φωτογραφική τεκμηρίωση, το κροκί ανήκει πλέον στο παρελθόν.
 4. Είναι έξυπνο. Εμφανίζετε μόνο τον τύπο της πληροφορίας που θέλετε, χωρίς να “μπουκώνετε” την οθόνη.
 5. Σας δίχνει τι υπάρχει παρακάτω! Με τη χρήση υποβάθρου Google Maps μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν ξεχάσατε να αποτυπώσετε κάτι!
 6. Είναι αποτελεσματικό. Δεν υπάρχει λόγος να απυθυνθείτε σε άλλο λογισμικό. Τελειώστε από το πεδίο και κατεβάστε απευθείας το σχέδιο σε dxf μορφή!
 7. Υποστηρίζει όλες τις προβολές, όλα τα συστήματα αναφοράς.
 8. Περιλαμβάνει αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης αλλά και δωρεάν εκπαίδευση από εμάς.
 9. Εϊμαστε εδώ για εσάς. Η Recap στηρίζει τον Έλληνα μηχανικό, και επαναπροσδιορίζει τις αξίες της. Με αυτό το φόντο, σας παρέχουμε λύσεις, εξυπηρέτηση αλλά και παραμετροποιημένο λογισμικό για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας. Μπείτε και εσείς στο δίκτυο της Recap!
seperator
Recap survey

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

seperator