ProgeCAD BIM Architecture 2014

ProgeCad BIM Architecture

Το ProgeCAD BIM Architecture 2014 είναι αρχιτεκτονικό λογισμικό 2D & 3D που χρησιμοποιεί αρχεία τύπου DWG ως προκαθορισμένο τύπο αρχείου.

Το πρόγραμμα προσφέρει ένα interface τύπου AutoCAD® και τα πλεονεκτήματα μιας ισχυρής τεχνολογίας BIM που επιτρέπει στο χρήστη να σχεδιάζει γρηγορότερα και ευκολότερα σε 3D & 2D.

Πλήρως συμβατό με το πρωτόκολλο IFC 2x3

Μοιραστείτε τα έργα σας με άλλα λογισμικά BIM όπως το Autodesk Revit®, το AchiCAD®, το Allplan® κλπ.

Εύκολο στη χρήση για χρήστες AutoCAD ή ProgeCAD και 100 % συμβατό με DWG.

Είτε σε 3D είτε σε 2D προβολή, σας παρέχει έξυπνες και παραμετρικές βιβλιοθήκες αντικειμένων για το σχεδιασμό των κτιρίων, των εξωτερικών, και των εσωτερικών χώρων: τοίχοι, παράθυρα, πόρτες, σκάλες, μπαλκόνια, στέγες… Απλά πρέπει να επιλέξετε ένα σχήμα και να τροποποιήσετε τις διαστάσεις του. 

Η επεξεργασία του έργου σας είναι τόσο εύκολη όσο ένα διπλό κλικ στο στοιχείο που θέλετε να τροποποιήσετε! 

Σύρετε και αποθέστε ένα στοιχείο για να αλλάξετε τη θέση του.

  • AutoCAD®-friendly: Ίδιος τύπος αρχείου, ίδια αίσθηση και εμφάνιση, επαυξημένη λειτουργικότητα
  • Δύο λογισμικά σε ένα: Περιλαμβάνει όλες τις τυπικές δυνατότητες, το περιβάλλον και τα χαρακτηριστικά ενός CAD, επομένως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε για γενική σχεδίαση, είτε ως ένα ισχυρό εργαλείο σχεδίασης BIM.
  • Γρήγορη και εύκολη σχεδίαση με ευφυή παραμετρικά αντικείμενα και εκτεταμένες βιβλιοθήκες. Απλά επιλέγετε ένα σχήμα και εισάγετε τις διαστάσεις του
  • Δημιουργήστε τρισδιάστατες σκάλες και στέγες με μερικά κλικ
  • Αποκτήστε αυτόματα όλα τα σχέδια και τις προβολές 2D από ένα 3D μοντέλο. Κατόψεις, υψομετρικά, προοπτικές προβολές, διατομές … και τις ενημερώνετε σε πραγματικό χρόνο!
  • Χαμηλό σε κόστος αλλά ισχυρό!
seperator

Αρκετά εύκολο να ξεκινήσετε με το λογισμικό ακόμα και αν δεν είστε σχεδιαστής!
► Ακόμη και αν είναι γνωστό ως μια εξαιρετική εναλλακτική λύση χαμηλού κόστους απο το Revit ή το ArchiCAD, το progeCAD Architecture είναι πολύ πιο γρήγορο και εύκολο στην εκμάθηση

Παρακολουθήστε κάποια εκπαιδευτικά video στο YouTube και ξεκινήσετε με το progeCAD Architecture σε λιγότερο από 30 λεπτά! 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ


Με το ProgeCAD BIM Architecture σχεδιάζετε πιο γρήγορα σε τρεις διαστάσεις απ'ότι σε δύο με τη χρήση παραδοσιακού λογισμικού CAD. Έτσι εξοικονομείτε άπλετο χρόνο κατά την επεξεργασία. Εκτός αυτού, μπορείτε να εξαγάγετε όλα τα σχέδια σε 2D DWG. Το λογισμικό θα τα ενημερώσει αυτόματα εφόσον τροποποιήσετε το 3D project σας!

Δυνατά σημεία ProgeCAD BIM Architecture

seperator

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ BIM

Το progeCAD Architecture είναι ένα προσιτό πακέτο BIM για τη δημιουργία μοντέλων κτιρίων "ανταλλάξιμα" με άλλες πλατφόρμες λογισμικού BIM μέσω της μορφής αρχείου IFC 2x3. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά πακέτα BIM, το progeCAD Architecture προσφέρει μια ευκολότερη προσέγγιση στην ψηφιακή μοντελοποίηση κτιρίων και, επιπλέον, τις δυνατότητες της γενικής σύνταξης σχεδίου DWG CAD.

ΥΨΗΛΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ

Χρησιμοποιεί απευθείας αρχεία DWG εξασφαλίζοντας πλήρη συμβατότητα με το AutoCAD® ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΡΧΕΙΟΥ και χωρίς να χάσει οποιαδήποτε κρίσιμη πληροφορία. Η υποστήριξη για τη μορφή αρχείου IFC 2x3 επιτρέπει τη διαλειτουργικότητα εντός της βιομηχανίας AEC / FM και την ομαλή ανταλλαγή δεδομένων μοντέλου με άλλα λογισμικά BIM όπως το Autodesk Revit®, το AchiCAD®, το Allplan® κλπ.

ProgeCad BIM Architecture

iCARE

Το iCare διατίθεται για το ProgeCAD BIM Architecture
Το iCare είναι το κλειδί για να γίνετε άμεσα παραγωγικοί και να έχετε τη σιγουριά ότι θα εργάζεστε πάντα με το ενημερωμένο λογισμικό. Λάβετε όλες τις ενημερώσεις και τις νέες εκδόσεις του progeCAD BIM Architecture που κυκλοφόρησαν εντός της περιόδου ισχύος του iCare.

Απολαύστε premium τεχνική υποστήριξη.
Παρακολουθήστε online σεμινάριο κατάρτισης για γρήγορη εμβάθυνση σε προηγμένα χαρακτηριστικά
Αποκτήστε πρόσβαση σε αποκλειστικές υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες iCare μπορούν να παρέχονται μαζί με ένα πακέτο λογισμικού με μειωμένο τέλος ή εντός μέγιστης προθεσμίας 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

Εξερευνήστε τις δυνατότητες του BIM
Κάντε λήψη της δοκιμαστικής έκδοσης 30 ημερών, και χρησιμοποιήστε τον οδηγό γρήγορης εκκίνησης, το εγχειρίδιο χρήσης και τις οδηγίες που διατίθενται στην ενότητα Video-Tutorial ώστε να ξεκινήστε άμεσα τη δημιουργία BIM μοντέλων.
seperator
Recap survey

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

seperator