E300Pro IMU & E800 IMU ► Νέες αφίξεις Full GNSS δεκτών

Με την έλευση του νέου έτους είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε δύο νέους δέκτες τελευταίας τεχνολογίας από την e-survey. Τα ονόματά τους; E300Pro και E800.

Όπως διασαφηνίζουν οι αριθμητικοί κωδικοί, οι νέοι δέκτες έρχονται να “τοποθετηθούν” αφενός ο πρώτος ανάμεσα στους Ε100 και Ε600, αφετέρου ο δεύτερος στην κορυφή των high-end δεκτών της e-survey. Ας δούμε όμως τα πράγματα αναλυτικά:

Ε300Pro IMU

“Βασιλιάς” στη μεσαία κατηγορία, ο E300Pro με πλακέτα MEMS (IMU), φοράει την νέα μητρική P20 της Hemisphere και αποδίδει 700 πραγματικά κανάλια.

Έχει ικανότητα μέτρησης υπό κλίση έως 60°, και διαθέτει ενσωματωμένο UHF Radio μεγάλης εμβέλειας, και ενσωματωμένη μπαταρία διάρκειας ~12 ώρες χωρίς επαναφόρτιση. Φορτίζει στο πεδίο και επιτρέπει τη συνέχιση της εργασίας μέσω ενός απλού Power Bank.

Είναι κατασκευασμένος από κράμα μαγνησίου, και αντέχει σε πτώση από τα 2 μέτρα. Έχει IP67 για κορυφαία αντοχή σε υγρασία και σκόνη, και ζυγίζει μόλις 940 γραμμάρια.

Ο δέκτης λαμβάνει όλες τις διαθέσιμες συχνότητες (Multi-Frequency Receiver) και χρησιμοποιεί όλα τα διαθέσιμα δορυφορικά σήματα (GPS / GLONASS / BeiDou / GALILEO / IRNSS / QZSS / SBAS / L-Band)

Ο E300Pro αποτελεί μοναδική επιλογή σε Full GNSS δέκτη με IMU, τόσο λόγω των απίστευτων δυνατοτήτων του, όσο και λόγω τίμης.

Συνδυάστε τον με το ανθεκτικό Android χειριστήριο P8II και την εφαρμογή πεδίου SurPad 4.0 για βέλτιστες επιδόσεις!

Ε800 IMU

Εδώ τα λόγια είναι περιττά. Η ναυαρχίδα του στόλου των Full GNSS δεκτών της e-survey, με απόλυτη καθαρότητα θέσης.

Έχει ικανότητα μέτρησης υπό κλίση έως 60°, και διαθέτει ενσωματωμένο UHF Radio 5W εξαιρετικά μεγάλης εμβέλειας (έως 10km), το οποίο συνοδεύεται από τοποθέτηση της κεραίας UHF στο επάνω μέρος του δέκτη για τέλειο σήμα.

Διαθέτει οθόνη πολλαπλής αφής, ενσωματωμένη μπαταρία διάρκειας έως και 15 ώρες χωρίς επαναφόρτιση. Φορτίζει στο πεδίο και επιτρέπει τη συνέχιση της εργασίας μέσω ενός απλού Power Bank.

Είναι κατασκευασμένος από κράμα μαγνησίου, και αντέχει σε πτώση από τα 2 μέτρα. Έχει IP67 για κορυφαία αντοχή σε υγρασία και σκόνη, και ζυγίζει μόλις 940 γραμμάρια.

Έχει αυξημένη ικανότητα εξάλειψης παρεμβολών, το οποίο πρακτικά σημαίνει λήψη σήματος σε εξαιρετικά δύσκολα σημεία.

Ο δέκτης λαμβάνει όλες τις διαθέσιμες συχνότητες (Multi-Frequency Receiver) και χρησιμοποιεί όλα τα διαθέσιμα δορυφορικά σήματα (GPS / GLONASS / BeiDou / GALILEO / NAVIC / QZSS / SBAS / L-Band)

Ο E800 αποτελεί την κορυφαία λύση σε Full GNSS δέκτη με IMU, τόσο λόγω των απίστευτων δυνατοτήτων του, όσο και λόγω τίμης. Ιδανικός για σύστημα Base – Rover.

Συνδυάστε τον με το κορυφαίο ανθεκτικό Android Phablet UT12 και την εφαρμογή πεδίου SurPad 4.0 για βέλτιστες επιδόσεις!

seperator
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Τα νέα της Recap

Δοκιμή Full GNSS e-Survey E500

Δοκιμάσαμε τον νέο Full GNSS δέκτη e-Survey E500 1η δοκιμή Έχοντας ακούσει πολλά θετικά για τον Ε500 - κυρίως από...
Read More

Αγορά, ενοικίαση ή μίσθωση;

Αγορά, ενοικίαση ή μίσθωση; Η απόκτηση εξοπλισμού γίνεται πλέον με πολλούς τρόπους. Δύσκολο να πούμε ποια μέθοδος είναι καλύτερη από...
Read More

Παρουσίαση εξοπλισμού στα Ιωάννινα

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην εκδήλωση παρουσίασης σύγχρονου τοπογραφικού και κατασκευαστικού εξοπλισμού στα Ιωάννινα
Read More

Νέα συνεργασία με τη SANDING!

Νέa συνεργασία με την εταιρεία SANDING Η Recap Survey στη διαρκή της προσπάθεια να καλύψει όλο και περισσότερες ανάγκες των...
Read More

CretaNav: Νέος συνεργάτης στο Ηράκλειο – Κρήτη

Νέος συνεργάτης - μεταπωλητής στην Κρήτη (Ηράκλειο) Η Recap Survey στη συνεχή της προσπάθεια για υποστήριξη των πελατών και των...
Read More

Νέες αφίξεις ► E300Pro IMU & E800 IMU

E300Pro IMU & E800 IMU ► Νέες αφίξεις Full GNSS δεκτών Με την έλευση του νέου έτους είχαμε τη χαρά...
Read More

Νέος ιστότοπος για την e-survey Ελλάδας

Νέος ιστότοπος για την e-survey Ελλάδας! Η e-survey απέκτησε πρόσφατα παρουσία και στην Ελλάδα, μέσω της Recap Survey και της...
Read More

Νέος δέκτης Ε600H με MEMS (IMU)

Νέος δέκτης GNSS Ε600H με IMU! Η σειρά δεκτών e-survey E600 είναι γνωστοί για την ισχυρή λήψη σήματος, την ταχύτητά...
Read More

Νέα συνεργασία με τη Diolkos3D

Νέα συνεργασία με τη Diolkos3D Η diolkos3D μετράει ήδη περισσότερα από 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο του τεχνικού λογισμικού,...
Read More

Μόνιμη άδεια χρήσης ή συνδρομητική;

Γιατί να επιλέξετε την ενοικίαση τοπογραφικού λογισμικού και όχι την εφάπαξ αγορά του; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα κάθε επιλογής και τι κερδίζετε σε κάθε περίπτωση.
Read More