Χρόνος αποστολής​ / Τρόπος Αποστολής

Για προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα, οι αποστολές εκτελούνται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πληρωμής της παραγγελίας.

Για μη διαθέσιμα προϊόντα, οι αποστολές εκτελούνται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων, όπως αυτή αναγράφεται στην περιγραφή κάθε προϊόντος. Μέσα σε αυτό το διάστημα, η εταιρία θα σας ενημερώσει για τον χρόνο παραλαβής της παραγγελίας σας. 

Οι τρόποι αποστολής είναι :

  • Με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).
  • Παραλαβή από την έδρα μας. 

Κόστος αποστολής​

Για αποστολές προϊόντων συνολική αξίας έως 700€ ανά αποστολή το κόστος αποστολής υπολογίζεται αυτόματα κατά την παραγγελία και διαφοροποιείται ανάλογα με το βάρος των προϊόντων. To ελάχιστο κόστος ανά αποστολή είναι 5€ με ΦΠΑ.
Για αποστολές προϊόντων συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 700€ ανά αποστολή, η αποστολή γίνεται δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Εάν τα προϊόντα επιστραφούν εξαιτίας εσφαλμένης ή ελλιπούς διεύθυνσης, τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.

Ευθύνη & Ασφάλεια Αποστολής

Τα προϊόντα συσκευάζονται με ευθύνη του αποστολέα ακολουθώντας τους διεθνείς κανόνες των εταιριών ταχυμεταφορών.

Η αποστολή γίνεται με ευθύνη του παραλήπτη. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας και παρουσία του διανομέα, υποχρεούστε να ελέγξετε την κατάσταση των προϊόντων προτού υπογράψετε το έγγραφο παράδοσης και συνεπώς αποδεχθείτε το δέμα. Εφόσον το έγγραφο παράδοσης έχει υπογραφεί, θεωρείται ότι έχετε ελέγξει προηγουμένως την κατάσταση των προϊόντων.

seperator

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ – ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Ακύρωση Παραγγελίας

Μια παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί ΜΟΝΟ πριν την αποστολή της. Ο χρόνος που μεσολαβεί από την παραγγελία μέχρι και την αποστολή της, εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του προϊόντος, η οποία και προσδιορίζεται κατά την διαδικασία της παραγγελίας.

Η επιθυμία για ακύρωση μπορεί να μας γνωστοποιηθεί μέσω τηλεφώνου στο 2310 949 010 ή μέσω e-mail στο [email protected]

Σε περίπτωση που έχει προηγηθεί χρέωση της πιστωτικής κάρτας του πελάτη, τότε η χρέωση ακυρώνεται με ευθύνη της εταιρίας μας και τυχόν έξοδα ακύρωσης χρέωσης (π.χ. Προμήθεια Τράπεζας) βαρύνουν τον πελάτη.

Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας και παρουσία του διανομέα, υποχρεούστε να ελέγξετε την κατάσταση των προϊόντων προτού υπογράψετε το έγγραφο παράδοσης και συνεπώς αποδεχθείτε το δέμα. Εφόσον το έγγραφο παράδοσης έχει υπογραφεί, θεωρείται ότι έχετε ελέγξει προηγουμένως την κατάσταση των προϊόντων.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος από την αρχή ή και κατά την χρήση, εφόσον έχουν τηρηθεί αυστηρά οι οδηγίες χρήσης και η βλάβη δεν οφείλεται σε κακή χρήση ή πτώση ή γενικότερα σε υπαιτιότητα του χρήστη, το προϊόν επιστρέφεται στην εταιρία μας με χρέωση του πελάτη, και στη συνέχεια επισκευασμένο, ή έπειτα από αντικατάσταση (ανάλογα με την πολιτική εγγύησης), επιστρέφεται στον πελάτη με χρέωση της εταιρίας μας.

Επιστροφή μη ελαττωματικού προϊόντος

Κατά την παραγγελία ο πελάτης έλαβε γνώση και αποδέχτηκε όλους τους όρους της συναλλαγής όπως αυτοί περιγράφονται στα αντίστοιχα μέρη του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Επιπρόσθετα με την παραγγελία ο πελάτης ενημερώθηκε για τις δυνατότητες των προς αγορά προϊόντων και τα έκρινε κατάλληλα για τη χρήση για την οποία τα προορίζει.

Ωστόσο ένα μη ελαττωματικό προϊόν δύναται να επιστραφεί στην Recap Survey ΜΟΝΟ εάν πληρούνται οι παρακάτω όροι:

  • Η γνωστοποίηση της επιθυμίας επιστροφής, να γίνει σε χρονικό διάστημα μικρότερο των δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη.
  • Η επιστροφή του προϊόντος να γίνει σε χρονικό διάστημα μικρότερο των πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία γνωστοποίησης.
  • Η συσκευασία του προϊόντος να μην είναι παραβιασμένη και να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση όπως το έχει παραλάβει ο πελάτης.

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται. Σε περίπτωση επιστροφής μη ελαττωματικού προϊόντος τότε πιστώνεται ολόκληρη η αξία του προϊόντος στον πελάτη, για μελλοντικές αγορές.

Τα έξοδα αποστολής μη ελαττωματικού προϊόντος βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.