ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

CretaNav​​
Επίσημος μεταπωλητής στην Κρήτη​

Η CretaNav αποτελεί το εξουσιοδοτημένο σημείο πώλησης των προϊόντων της Recap Survey στην Κρήτη. Έχει έδρα στο Ηράκλειο και εξυπηρετεί το σύνολο της Κρήτης. Παρέχει δυνατότητα αγοράς, ενοικίασης και τεχνικής υποστήριξης σε νέους και υφιστάμενους πελάτες.

e-survey​
Προμηθευτής δεκτών Full GNSS & Rugged controller​

Η e-survey προμηθεύει τη Recap με τελευταίας τεχνολογίας δέκτες GNSS, με χειριστήρια αλλά και με λογισμικό πεδίου και γραφείου.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών ξεκίνησε επισήμως στις 14 Ιουνίου του 2019, έπειτα από εκτενής συζητήσεις και παροτρύνσεις και από τις δύο πλευρές.

Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέσουμε στην Ελληνική αγορά τα προϊόντα της, στα οποία περιλαμβάνονται οι δέκτες Ε100, E300Pro, Ε600 και Ε800, καθώς και τα χειριστήρια P8II, P9II Pro και UT12.

SANDING​
Προμηθευτής Total Station & Digital Level​

Η SANDING είναι η νεότερη προσθήκη βασικών προμηθευτών. Είναι μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία και παρουσία στο χώρο κατασκευής τοπογραφικών οργάνων. Αποτελεί δε τον κύριο προμηθευτή μας σε γεωδαιτικούς σταθμούς, ψηφιακούς χωροβάτες αλλά και βυθόμετρα.

progeSoft
Προμηθευτής τεχνικού λογισμικού​

Η Recap προχώρησε σε συνεργασία με τον Ελβετικό οίκο λογισμικού progeSOFT, και χρήστηκε επίσημος εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής της σειράς CAD λογισμικών της.

Τα λογισμικά progeCAD ProfessionalprogeCAD Architecture καθώς και ICADMAC, θα διατίθενται στην Ελληνική αγορά από τη Recap, αλλά θα αποτελέσουν και την επίσημη πλατφόρμα δημιουργίας custom λογισμικών.

ProgeCAD 2020

Handheld​
Προμηθευτής ανθεκτικών χειριστηρίων​

Νέα συνεργασία με τη Σουηδική Handheld, Νο1 παγκοσμίως στις ποιοτικές ανθεκτικές συσκευές και Η/Υ.

Η Recap Survey έχει την τιμή να προσφέρει το σύνολο των προϊόντων της Handheld σε προνομιακές τιμές ΕΙΔΙΚΑ προσδιορισμένες για την Ελληνική αγορά.

Handheld. Για αξεπέραστη αντοχή, εργονομία, υποστήριξη, επεκτάσεις, αξεσουάρ, service και ανταλλακτικά.

diolkos3D
Προμηθευτής τεχνικού λογισμικού

Με τη diolkos3D υπάρχει μια στενή σχέση, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε φιλικό επίπεδο. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς η επιτυχής προώθηση των λογισμικών της στην Ελληνική αγορά. 

Χωροβάτης NEDO

Κατασκευαστικός εξοπλισμός

Η Γερμανική Nedo είναι πλέον μια από τις προμηθεύτριες εταιρείες όσον αφορά τα παρελκόμενα και τον εργοταξιακό εξοπλισμό.

Σύντομα θα διατίθεται από τη Recap Survey ένα μεγάλο πλήθος των προϊόντων της Nedo όπως χωροβάτες, τροχοί μέτρησης, τρίποδες, ράβδοι πρίσματος, περιστροφικά Laser κ.α.

Κατασκευαστικός εξοπλισμός

Η Γερμανική εταιρεία ProNivo ήρθε σε συνεργασία με τη Recap Survey, και ήδη αποτελεί έναν από τους βασικούς προμηθευτές μας όσον αφορά εργοταξιακό εξοπλισμό.