Εκπαίδευση στο ΕΔΑΦΟΣ 3

λογισμικό επιμετρήσεων εδαφος 3

Η εκπαίδευση αφορά στις βασικές λειτουργίες του λογισμικού ΕΔΑΦΟΣ 3:

  • Εισαγωγή δεδομένων
  • Δημιουργία, διαχείριση, τροποποίηση και εξαγωγή μοντέλου εδάφους
  • Δημιουργία αξόνων και μηκοτομών – επεξεργασία – εισαγωγή/εξαγωγή – σχεδίαση στο CAD
  • Δημιουργία διατομών μεταξύ δύο εδαφών – Πίνακες χωματισμών
  • Δημιουργία ογκομετρήσεων με περίγραμμα
  • Βέλτιστες πρακτικές – Δυνατότητες λογισμικού – Σημεία προσοχής

Το ΕΔΑΦΟΣ 3 αποτελεί ένα μοναδικό στο είδος του λογισμικό, κατάλληλο για δημιουργία και επεξεργασία μοντέλων εδάφους, μηκοτομών, διατομών και γενικότερα διεργασιών που σχετίζονται με χωματουργικές -κυρίως- εργασίες. Έχοντας κλείσει ήδη 12 έτη ζωής, αποτελεί το στάνταρντ της Ελληνικής αγοράς στη διαχείριση χωματουργικών εργασιών.

Ποιους αφορά η εκπαίδευση στο ΕΔΑΦΟΣ 3;

Η εκπαίδευση στο ΕΔΑΦΟΣ 3 αφορά παλαιούς και νέους χρήστες οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν γρήγορα εμπειρία στη χρήση του λογισμικού.

Στην εκπαίδευση μπορούν να συμμετέχουν όλοι, ανεξαρτήτως αν διαθέτουν άδεια χρήσης του λογισμικού.

Δεν απαιτείται πρότερη εμπειρία χρήσης, διότι το πρόγραμμα εκμάθησης είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτει από τα βασικότερα θέματα έως και εξεζητημένες περιπτώσεις.

Κόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, και αφορά την εκπαίδευση έως και δύο (2) ατόμων ταυτόχρονα από την ίδια εταιρεία.

Για γραφεία / εταιρείες που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν περισσότερα άτομα, το κόστος συμμετοχής για κάθε επιπλέον εκπαιδευόμενο ορίζεται ως 25% προσαύξηση στο αρχικό κόστος. Η εκάστοτε επιπλέον χρέωση τιμολογείται πέραν της αγορασθείσας κατόπιν συμφωνίας.

Για αγορές εκπαίδευσης οι οποίες γίνονται ταυτόχρονα με την αγορά του λογισμικού (ίδιο τιμολόγιο), προσφέρεται έκπτωση στο κόστος εκπαίδευσης από 25% έως και 75% (αναλόγως των αδειών χρήσης).

Recap survey

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

seperator