E600 IMU

Η σειρά δεκτών e-survey E600 είναι γνωστοί για την ισχυρή λήψη σήματος, την ταχύτητά τους και την πολυμορφικότητά τους.

Την έως μέχρι σήμερα γκάμα της σειράς Ε600 απάρτιζαν τα μοντέλα H (Hemisphere Board 600 καναλιών), N (Novatel Board 555 καναλιών) και Τ (Trimble Board 336 καναλιών). Σε αυτά ήρθε να προστεθεί μία ακόμα σημαντική επιλογή, ο Ε600H IMU.

Με τη χρήση της ενσωματωμένης πλακέτας MEMS (και όχι απλά με τη χρήση κάποιου λογισμικού που προσπαθεί να προσομοιάσει το αποτέλεσμα), ο Ε600H IMU έχει την ικανότητα να μετράει με ακρίβεια λίγων μόλις χιλιοστών υπό γωνία κλίσης έως 60°!

Η Recap Survey τον δοκίμασε και τέσταρε την ακρίβεια και τη γωνία μέτρησης, και σας παρουσιάζει ένα video – τεκμήριο της ικανότητας του δέκτη.

Σύκριση με ανταγωνισμό

Ο E600H IMU θα μπορούσαμε να πούμε ότι παίζει σε μια κατηγορία μόνος του -όχι ακριβώς μόνος του, διότι τόσο ο Ε300Pro όσο και ο E800 θα διαθέτουν την ίδια τεχνολογία-.  Ωστόσο, επειδή υπάρχουν ήδη δέκτες με IMU στην εγχώρια αγορά, θα σας παραθέσουμε μια απλή σύγκριση, χωρίς να κατονομάσουμε τον ανταγωνισμό.

  • 60° κλίση έναντι 15° ή 30°.
  • Ακρίβεια RMS <10mm έναντι 50mm, περισσότερων ή και άγνωστης ακρίβειας.
  • Εύκολο και γρήγορο καλιμπράρισμα έναντι χρονοβόρου ή/και αναποτελεσματικού.
  • Χαμηλότερη τιμή από το σύνολο του ανταγωνισμού.
Στα παραπάνω θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και δέκτες οι οποίοι διαφημίζουν μέτρηση υπό κλίση, απαιτώντας καταγραφή 3 σημείων για να αποδόσουν το αποτέλεσμα και μάλιστα με αβέβαιη ακρίβεια.
 
Ο E600H IMU είναι εδώ και περιμένει να τον αποκτήσετε!