Νέος φωτογραμμετρικός δέκτης e-Survey eRTK30

e-Survey eRTK30 presentation

Νέος φωτογραμμετρικός δέκτης e-Survey eRTK30

Σας παρουσιάζουμε τον πρώτο δέκτη Full GNSS της e-Survey με φωτογραμμετρικές δυνατότητες. Ο eRTK30 σας επιτρέπει να μετράτε κυριολεκτικά ότι μπορείτε να δείτε, με ακρίβεια καλύτερη από 2cm σε αποστάσεις έως 8-10m.

Η λειτουργία του είναι πολύ απλή και γρήγορη, χωρίς καμία καθυστέρηση υπολογισμού στο πεδίο. Οι φωτογραφίες λαμβάνονται αυτόματα καθώς είστε εν κινήσει, και σε 15 δευτερόλεπτα συνολικού χρόνου είστε έτοιμοι να "τσιμπήσετε" σημεία πάνω στις φωτογραφίες και να λάβετε τελικές καρτεσιανές συντεταγμένες με υψηλή ακρίβεια.

e-Survey eRTK30

Τεχνολογία Αιχμής

Σε αντίθεση με άλλους δέκτες, δεν απαιτείται να υποδείξετε εσείς τα κοινά σημεία στις φωτογραφίες, αλλά το κάνει αυτόματα ο eRTK30 για εσάς.
Με τον ίδο ακριβώς τρόπο, δεν χρειάζεται να "δείξετε" το σημείο το οποίο θέλετε να αποτυπώσετε σε όλο το σετ φωτογραφιών, αλλά μόνο σε μία - σε όποια σας βολεύει καλύτερα!.

Η επαναστατική τεχνολογία του e-Survey eRTK30 δεν υπάρχει σε άλλους δέκτες, αν και κάποιοι υποστηρίζουν φωτογραμμετρική αποτύπωση αλλά με πιο επίπονες διαδικασίες και με σαφώς χαμηλότερη ακρίβεια.

Περισσότερα από το BLOG μας
Scroll to Top

Δοκιμαστική Έκδοση