DJI

“Η δημιουργικότητα βρίσκεται στην καρδιά κάθε ονείρου. Κάθε ιδέα, κάθε πρωτοποριακό άλμα που αλλάζει τον κόσμο μας ξεκινά από το όραμα ταλαντούχων δημιουργών. Στην DJI, δίνουμε σε αυτούς τους δημιουργούς τα εργαλεία που χρειάζονται για να ζωντανέψουν τις ιδέες τους.”

Με έδρα το Shenzhen, που θεωρείται ευρέως η Silicon Valley της Κίνας, η DJI επωφελείται από την άμεση πρόσβαση στους προμηθευτές, τις πρώτες ύλες και τη δεξαμενή νέων, δημιουργικών ταλέντων που είναι απαραίτητα για τη διαρκή επιτυχία. Αξιοποιώντας αυτούς τους πόρους, έχει αναπτυχθεί από ένα μικρό γραφείο το 2006 σε ένα παγκόσμιο κολοσσό, με έδρα στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, τις Κάτω Χώρες, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, το Πεκίνο, τη Σαγκάη και το Χονγκ Κονγκ.

Ως ιδιωτική εταιρεία, η DJI επικεντρώνεται στο δικό της όραμα, υποστηρίζοντας δημιουργικές, εμπορικές και μη κερδοσκοπικές εφαρμογές της τεχνολογίας μας. Σήμερα, τα προϊόντα της DJI επαναπροσδιορίζουν τις βιομηχανίες: Επαγγελματίες στον κινηματογράφο, τη γεωργία, τη συντήρηση, την έρευνα και διάσωση, τις ενεργειακές υποδομές και πολλά άλλα εμπιστεύονται την DJI για να τους βοηθήσει να επιτύχουν με ασφάλεια, ταχύτητα και με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από ποτέ.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Με προηγμένους ευφυείς αλγόριθμους, θέτει νέα πρότυπα στην αντίληψη και την απεικόνιση, ξεπερνώντας τους περιορισμούς τόσο της ημερήσιας όσο και της νυχτερινής όρασης.
Όλοι οι αισθητήρες που χρειαζεστε – σέ έναν.
Το τηλεχειριστήριο DJI RC Plus με μεγάλη οθόνη υψηλής φωτεινότητας 7 ιντσών είναι σχεδιασμένο για χρήστες του κλάδου και υποστηρίζει τη λειτουργία διπλού χειριστή.
Το Zenmuse L2 Lidar επιτυγχάνει υψηλή ακρίβεια, μεγαλύτερη εμβέλεια, αυξημένη απόδοση και ανώτερη διεισδυτικότητα.
Η σειρά Mavic 3 Enterprise αναμορφώνει τα πρότυπα που έχουν τεθεί για τα μικρά εμπορικά drones.
Η ισορροπία ισχύος και φορητότητας του Matrice 30, προσφέρει υψηλότερη επιχειρησιακή απόδοση.
Το Matrice 350 RTK είναι μια αναβαθμισμένη πλατφόρμα drone που θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς για τον κλάδο.

BRANDS

Scroll to Top

Δοκιμαστική Έκδοση