STEC AXIS3

Σύγχρονος γεωδαιτικός σταθμός υψηλής ακρίβειας 2 δευτερολέπτων, που συνδυάζει τεχνολογίες αιχμής, επιδόσεις, διαισθητικό λογισμικό και όμορφο design.

STEC AXIS3 είναι ένας μηχανικός γεωδαιτικός σταθμός

STEC AXIS3 στην αιχμή της τεχνολογίας

Ο STEC AXIS3 μετράει έως και 2000μ χωρίς πρίσμα (έκοση L), ενώ διαθέτει αισθητήρα πίεσης και θερμοκρασίας, LASER pointer και LASER κέντρωση, σύστημα συτόματης μέτρησης ύψους οργάνου, φωτεινούς οδηγούς χάραξης, σκανδάλη γρήγορης μέτρησης, USB drive, Bluetooth και διπλή έγχρωμη οθόνη αφής!

Έξυπνο λογισμικό

Ο STEC AXIS3 διαθέτει νέο μοντέρνας σχεδίασης λογισμικό πεδίου το οποίο υλοποιεί μια ομαλή ροή εργασιών. Ο χειρισμός του γίνεται τόσο μέσω του προγραμματιζόμενου πληκτρολογίου, όσο και με κατάδειξη στην οθόνη (λειτουργία αφής).

Στα highlights του λογισμικού συγκαταλέγονται οι “ρουτίνες” ειδικών αποτυπώσεων, χάραξης, COGO, οδοποιίας κτλ, οι οποίες συμβάλλουν στην συνολική ευχάριστη εμπειρία χρήσης του σταθμού.

2'' / ±2mm+2ppm

Γωνιακή / γραμμική ακρίβεια

Φωτεινοί οδηγοί χάραξης

Αναβαθμίζει την εμπειρία χάραξης και εξοικονομεί χρόνο στο πεδίο

Έγχρωμη οθόνη αφής

Συμβάλλει στην συνολική εμπειρία χρήσης

1500μ - 2000μ / 0.2s

Υψηλή ταχύτητα και μεγάλο εύρος μέτρησης χωρίς πρίσμα

Auto-ΙΗ & T-P sensor

Αυτόματη μέτρηση ύψους οργάνου και αισθητήρας πίεσης και θερμοκρασίας

LASER Pointer & Κέντρωση

Εξαιρετικά γρήγορο setup και στόχευση

Δυναμικό Interface

Όπως και να το δούμε, το design και η συνολική αλληλεπίδραση με τον σταθμό είναι εντυπωσιακή. Ορθά κατανεμημένες λειτουργίες τόσο στην οθόνη αφής, όσο και στο πληκτρολόγιο που την περιβάλλει.

Σωστή τοποθέτηση τόσο των ανασταλτικών & μικροβατικών κοχλιών, όσο και της σκανδάλης γρήγορης μέτρησης.

Εντυπωσιακός!

Ο STEC AXIS3 είναι ένας εντυπωσιακός καλοσχεδιασμένος σταθμός υψηλών επιδόσεων. Είναι πρακτικός, κομψός, ελαφρύς, και ανθεκτικός στην υγρασία και στη σκόνη σύμφωνα με την αξιολόγηση IP55.

Η διάρκεια λειτουργίας του αγγίζει τις 12 ώρες, και αν συνυπολογιστεί το γεγονός πως η ταχύτητα μέτρησης είναι 0.2s – 0.3s, σε συνδυασμό με τις υποβοηθητικές λειτουργίες αποτύπωσης και χάραξης, τότε σίγουρα δεν θα αφήσει εκκρεμότητες για την επόμενη μέρα.

Downloads

Brochure

File name: STEC-AXIS-3-DS-En.240903_compressed.pdf File size: 280 KB

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σχετικά Προϊόντα

Scroll to Top

Δοκιμαστική Έκδοση