STEC AXIS10

Ρομποτικός γεωδαιτικός σταθμός υπέρ-υψηλής ακρίβειας 0.5''-1'' με επαναστατική τεχνολογία εύρεσης και κλειδώματος στόχου xTrak και ταχύτητα περιστροφής 180º/s.

Χρησιμοποιώντας τον πιο προηγμένο και ισχυρό σερβοκινητήρα ροπής στην κατηγορία, το AXIS10 διαπρέπει τόσο σε εργασίες monitoring, όσο και σε τοπογραφικές εργασίες ενός ατόμου.

Ο STEC AXIS10 είναι ένας Ρομποτικός γεωδαιτικός σταθμός υπέρ-υψηλής ακρίβειας 0.5''-1''

Robotic, όπως θα έπρεπε να είναι!

Ο STEC AXIS10 διακρίνεται έναντι του ανταγωνισμού για την ταχύτητα του και τις υψηλές του ακρίβειες – στην καλύτερη σχέση απόδοσης τιμής στην παγκόσμια αγορά.

Με εμβέλεια αναγνώρισης πρίσματος τα 1000μ, ο AXIS10 μπορεί να κλειδώσει και να ακολουθεί το πρίσμα σε ταχύτητες που φτάνουν τα 60km/h.

Επιπλέον, η απόσταση χειρισμού του σταθμού από τον controller φτάνει τα 450μ, φέρνοντας τις εργασίες χάραξης και αποτύπωσης στα μέτρα του ενός και μόνου χρήστη.

Αξεπέραστη ακρίβεια

Ο STEC AXIS10 αναγνωρίζει, κλειδώνει και μετράει στο στόχο με την υψηλότερη ακρίβεια που μπορεί να δουλέψει ένας ρομποτικός σταθμός, φτάνοντας ακόμα και τα 0.5” γωνιακής και ±(1mm+1mm*D)m γραμμικής ακρίβειας, και με ταχύτητες μέτρησης από 0.3s έως 0.5s .

Για τον εντοπισμό του πρίσματος, από μηδενική αναφορά, σκανάρει 360° οριζόντια και ±20° κατακόρυφα, σε απόσταση έως 300μ. Ο στόχος κλειδώνει σταθερά, ακόμα και αν προσωρινά παρεμβληθούν εμπόδια μεταξύ του σταθμού και του πρίσματος.

0.5'' - 1'' / ±(1mm+1ppm)

Η υψηλότερη γωνιακή και γραμμική ακρίβεια στην κατηγορία

1000m

Ακτίνα αναγνώρισης πρίσματος

450μ

Εμβέλεια χρήσης σταθμού από τον controller

180º/s

Ταχύτητα περιστροφής

360° / ±18° - 300μ

Πεδίο και εμβέλεια αυτόματης ανίχνευσης πρίσματος

High-end Features

Camera στόχευσης, Αυτόματη μέτρηση ύψους, Android 9, MT6735, 3GB RAM, 6'

Κάμερα στόχευσης

Ο STEC AXIS10 χρησιμοποιεί μια ενσωματωμένη κάμερα 5 megapixel η οποία επιτρέπει τη στόχευση χωρίς τη χρήση του φακού, αλλά μέσω της ψηφιακής εικόνας. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει την ακριβή στόχευση σημείων (όπως οι γωνίες κτιρίων), ακόμα και με συμβατική χρήση του σταθμού.

One-man Solution!

Ο STEC AXIS10 είναι προσανατολισμένος στη χρήση από ένα και μόνο άτομο. Το εύχρηστο λογισμικό σε συνδυασμό με την αξιοπιστία και την ταχύτητα του σταθμού, επιτρέπει την πλήρη διεκπαιρέωση κάθε είδους τοπογραφικής αποτύπωσης ή χάραξης από ένα και μόνο χειριστή.

Η απόσβεση κτήσης του AXIS10 είναι άμεση, αφού λιγότερο προσωπικό συνιστά λιγότερα συνολικά έξοδα εργασίας.

Τέλος, αν για οποιοδήποτε λόγο ο χρήστης επιθυμεί τη χρήση τρίτου λογισμικού, η ανοιχτή πλατφόρμα σχεδίασης του AXIS10 επιτρέπει την αλλαγή.

Downloads

Τεχνικές προδιαγραφές

File name: STEC-AXIS10-Datasheet_compressed.pdf File size: 412 KB

Set Brochure

File name: STEC-AXIS10-Brochure-En.240903_compressed.pdf File size: 1 MB

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σχετικά Προϊόντα

Scroll to Top

Δοκιμαστική Έκδοση