Δέκτης GNSS RTK e-Survey eSA2

e-Survey eSA2

Ο νέος δέκτης GNSS RTK e-Survey eSA2 χωράει παντού. Συνδυάζεται άψογα με το SurPad 4.2 (το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί σε δική σας συσκευή Android), και προσφέρει ακρίβεια 1cm σε πραγματικό χρόνο (RTK).

Έχει ιδιαίτερα μικρό μέγεθος και βάρος, αλλά μην τον υποτιμήσετε! Με 1408 κανάλια λήψης, Full GNSS σήμα και έως 50Hz ρυθμό ανανέωσης, δύσκολα θα βρεθεί αντίπαλος στο.. μέγεθός του!

► Χρειάζεστε κάτι οικονομικό, αλλά με μεγαλύτερες δυνατότητες; Δείτε τον RTK GNSS δέκτη e-Survey E100-V2, έναν από τους πιο επιτυχημένους δέκτες στην κατηγορία του!

1000 gr
πανάλαφρος δέκτης
0
αληθινά κανάλια
0
δορυφορικά συστήματα
0
ώρες λειτουργίας
e-survey

Δέκτης RTK Full GNSS eSA2 ► Μικρός μόνο στο μάτι!

Μικρός, αλλά ισχυρός
Ο e-Survey eSA2 υποστηρίζει BDS/GPS/GLONASS/Galileo/QZSS αλλά και διορθώσεις SBAS.
Λαμβάνει και χρησιμοποιεί πλήρες & ολοκληρωμένο σήμα GNSS, διαθέτει 1408 κανάλια με την νέα GNSS μητρική UNICORE UM980 (Nebulas IV), και είναι αναβαθμισμένος με το τελευταίο Firmware για πλήρη χρήση του BDS-3 (νέες συχνότητες BeiDou). Διαθέτει την ικανότητα σύνδεσης με δίκτυο μόνιμων σταθμών αναφοράς (συμβατό με όλα τα Ελληνικά & Ευρωπαϊκά δίκτυα), και ως αποτέλεσμα παρέχει υψηλή ακρίβεια 1cm+1ppm

Ικανοποιήστε όλες τις ανάγκες σας!
Ο eSurvey eSA2 είναι ικανός και κατάλληλος για διάφορες τοπογραφικές εργασίες, οδοποιία, GIS, χωματουργικές εργασίες κ.α. ενώ λόγω της ευκολίας χρήσης του προτείνεται σε ένα ευρύτερο φάσμα επαγγελματιών (δασολόγους, αγρότες, γεωπόνους κ.α.)

Ανθεκτικός, συμπαγής, φορητός
Προστατευμένος από μεταλλικό κέλυφος, ο eSurvey eSA2 έχει σχεδιαστεί για να είναι υψηλής αντοχής, ενώ παράλληλα είναι πιστοποιημένος IP67. Οι μικρές του διαστάσεις (μόλις 118mm x 52mm x 36mm) σε συνδυασμό με το χαμηλό του βάρος (210g) του προσδίδουν την μεγαλύτερη φορητότητα στην κατηγορία.
Η Recap προτείνει την εγκατάσταση της εφαρμογής SurPad 4.2 σε δική σας Android συσκευή (κινητό τηλέφωνο) και τη χρήση ενός ελαφριού στυλεού, ώστε να διατηρηθεί στο έπακρο το πλεονέκτημα της φορητότητας!

Μικρός, αλλά ισχυρός
Ο e-Survey eSA2 υποστηρίζει BDS/GPS/GLONASS/Galileo/QZSS αλλά και διορθώσεις SBAS.
Λαμβάνει, χρησιμοποιεί πλήρες & ολοκληρωμένο σήμα GNSS, διαθέτει 1408 κανάλια με την νέα GNSS μητρική UNICORE UM980 (Nebulas IV). 

Ικανοποιήστε όλες τις ανάγκες σας!
Κατάλληλος για διάφορες τοπογραφικές εργασίες, οδοποιία, GIS, χωματουργικές εργασίες, προτείνεται σε ευρύτερο φάσμα επαγγελματιών (δασολόγους, γεωπόνους κ.α.) λόγω της ευκολίας χρήσης του.

Ανθεκτικός, συμπαγής, φορητός
Προστατευμένος από μεταλλικό κέλυφος, είναι υψηλής αντοχής και πιστοποιημένος IP67. 

Προδιαγραφές δέκτη

Hint: Οι τεχνικές προδιαγραφές του δέκτη όπως παρουσιάζονται παρακάτω, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

Σε αυτές που αφορούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά (μνήμη, UHF, έκδοση Bluetooth κ.α), και σε αυτές που αφορούν την επίδοση (performance) που επιτυγχάνεται ως αποτέλεσμα των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών.

Παράδειγμα: Χωρητικότητα μπαταρίας 6800mAh (τεχνικό) συνεπάγεται χρήση RTK έως και 12 ώρες (επίδοση).

eSA2-datasheet
seperator

Επεξήγηση και ανάλυση χαρακτηριστικών δέκτη

Οι δέκτες της e-Survey είναι πλήρεις χαρακτηριστικών, τα οποία συνεπάγονται ακραίες επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες.

Σε αυτή την ενότητα αναλύονται έννοιεςοι οποίες ομολογουμένως ακούγονται πολύ έντονα τελευταίαμε σκοπό την αρτιότερη κατανόησή τους, καθώς και την βαθύτερη αντίληψη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν.

Το Chipset που φέρει ένας δέκτης σε συνδυασμό με το Firmware του (του υλισμικού) είναι το κυρίως χαρακτηριστικό το οποίο καθορίζει την απόδοση και την ολική ικανότητα του δέκτη.

Ο e-Survey eSA2 διαθέτει το νέο πανίσχυρο chipset UNICORE UM980 (based on Nebulas IV), το οποίο παρέχει γρήγορα σταθερές λύσεις FIX ακόμα και σε δύσκολα αστικά περιβάλλοντα.

Ένας σύγχρονος δέκτης χαρακτηρίζεται από την ικανότητα λήψης και χρήσης όσο το δυνατόν περισσότερων δορυφορικών σημάτων.
Οι δέκτες που αποκαλούνται Full GNSS επιτρέπουν την χρήση των GPS, BeiDou, Glonass, Galileo, QZSS, σε τουλάχιστον δύο συχνότητες – οι δέκτες e-Survey λαμβάνουν δεδομένα σε τρεις (τριπλόσυχνοι δέκτες).

Για τη σωστή λήψη και διαχείριση των παραπάνω σημάτων, απαραιτήτως ο δέκτης πρέπει να διαθέτει πλήθος καναλιών λήψης. Μεγαλύτερος αριθμός σημαίνει καλύτερη ανίχνευση των δορυφόρων. Ακόμα και όταν αυτοί δεν χρησιμοποιούνται από τη μηχανή επίλυσης RTK. Η παρακολούθησή τους ωστόσο δίνει τη δυνατότητα γρήγορης ένταξης στην επίλυση, όταν ξαναγίνει “χρησιμοποιήσιμος” **

** Μη χρήση ενός δορυφόρου μπορεί να οφείλεται σε ανίχνευση κακού (λανθασμένου) σήματος, πολλαπλές παρεμβολές και ανακλάσεις, χαμηλή τροχιά κτλ.

Ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης σήματος (update rate) επιτρέπει στον δέκτη την λήψη διορθώσεων και επίλυση θέσης πολλές φορές ανά δευτερόλεπτο.
Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη διαδικασία της χάραξης. Και αυτό διότι η κίνηση του Rover ενημερώνεται και απεικονίζεται “real time” χωρίς να αφήνει “κενά” ή να δημιουργεί απότομες μεταβολές της θέσης του στην οθόνη του χειριστηρίου. Η ροή της κίνησης είναι ομαλή, και η διαδικασία προσέγγισης γραμμική με εύκολη στόχευση στο επιθυμητό σημείο.

Προτείνουμε την επιλογή 5Hz-10Hz για εργασίες χάραξης, και τουλάχιστον 5Hz για εργασίες αποτύπωσης.

Το υλικό κατασκευής των δεκτών είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνο για το συνολικό βάρος του δέκτη, αλλά και για την αντοχή του σε ακραία περιβάλλοντα ή κάτω από σκληρές συνθήκες χρήσης. Ακόμα και η μέθοδος συναρμογής των τμημάτων του κελύφους, αυξάνει ή μειώνει την αντοχή στις πτώσεις, στην υγρασία και στη σκόνη. Πέραν αυτών, το υλικό κατασκευής τους “σώματος” είναι υπεύθυνο για τη σωστή κατανομή και αποβολή της θερμοκρασίας από το δέκτη (καλύτερη αποβολή θερμοκρασίας σημαίνει πιο αξιόπιστη και ομαλή λειτουργία του δέκτη, και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής).
Ακόμα, το υλικό και η ποιότητα κατασκευής προσδίδει μεγαλύτερη αντοχή σε κρούσεις και ισχυρές δονήσεις, οι οποίες θα ήταν καταστρεπτικές για τον δέκτη.

Όλοι οι δέκτες e-Survey είναι κατασκευασμένοι σχεδόν στο σύνολό τους από κράμα μαγνησίου υψηλής αντοχής.

Ο βαθμός πιστοποίησης IP προσδιορίζει την αντοχή ενός υλικού ή μιας συσκευής από την διείσδυση στερέων και υγρών στο σώμα του. Ο δείκτης IP συνοδεύεται από δύο αριθμούς, απο τους οποίους ο πρώτος αφορά το βαθμό ανθεκτικότητας στα στερεά ενώ ο δεύτερος στα υγρά.
Η πιστοποίηση IP67 (6-στερεά , 7-υγρά) των δεκτών της e-Survey σημαίνει πλήρης προστασία (6/6) έναντι στη διείσδυση στερεών (όπως η σκόνη), σε παρατεταμένη έκθεση έως 8 ωρών, και πλήρης προστασία (7/8) από υγρά ακόμα και σε χρονικά περιορισμένη βύθιση (έως 1 μέτρο για διάρκεια 30 λεπτών).

Συνεπώς, οι δέκτες μπορούν και δουλεύουν απρόσκοπτα σε οποιοδήποτε περιβάλλον εργασίας, κάτω από συνθήκες έντονης βροχόπτωσης ή χιονόπτωσης, σε ξερά και αμμώδη περιβάλλοντα με έντονη σκόνη, σε εργοτάξια κτλ.

Δεν είναι ο e-Survey eSA2 ο δέκτης που ζητάτε; Δείτε τις παρακάτω προτάσεις που επιλέξαμε για εσάς ►

e-Survey E200

e-Survey E200

Full GNSS RTK
RX UHF • IMU

e-Survey E200

Ο ιδανικότερος πλήρης RTK Rover δέκτης της e-survey
Δείτε τον
Sanding T7

Sanding T7

Full GNSS RTK
UHF • IMU

Sanding T7

Ένας απλός και οικονομικός δέκτης Full GNSS με IMU και UHF 3W.
Δείτε τον

e-Survey E100•v2

Full GNSS RTK
Network Receiver • IMU

e-Survey E100•v2

Ο οικονομικότερος Network RTK τριπλόσυχνος Full GNSS δέκτης της e-survey
Δείτε τον
seperator
Recap survey

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

seperator