Συχνές ερωτήσεις

Πρακτικά δεχόμαστε όλους τους τρόπους πληρωμής, οι οποίοι περιλαμβάνουν και τη χρήση πιστωτικής – χρεωστικής κάρτας μέσω VivaWallet, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό κτλ. 

Αναλόγως τη διαθεσιμότητα και το έαν έχουμε ήδη διαθέσιμο stock, μπορείτε να τον παραλάβετε εντός 1-5 εργάσιμων ημερών, καλώς εχόντων των συνθηκών (δεν ευθυνόμαστε για καθυστερήσεις οι οποίες μπορεί να οφείλονται σε απεργίες, θεομηνία, επίσημες εορτές και αργίες, ή παρεμφερή εμπόδια).

Ο τρόπος παραλαβής ορίζεται από εσάς, ωστόσο τυχόν μεταφορικά δεν περιλαμβάνονται στις συμφωνηθείσες τιμές. Εφόσον σας έχει προσφερθεί ή έχετε αγοράσει εκπαίδευση στον χειρισμό, αυτή γίνεται αυστηρά σε χώρο επιλογής μας, εκτός αν έχει προηγηθεί διαφορετική συνεννόηση.

Δεν είναι απαραίτητο. Μπορείτε να προχωρήσετε στο checkout χωρίς να εγγραφείτε στην σελίδα μας. Χρειάζεται ωστόσο να γνωρίζουμε τα στοιχεία αποστολής, τιμολογίου, και γενικότερα όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την έγκυρη και ασφαλή επίδοση των προϊόντων μας σε εσάς. 

Για τους ήδη εγεγραμμένους χρήστες, τα στοιχεία τους συμπληρώνονται αυτόματα στο checkout, αφού συνδεθούν στον λογαριασμό τους.

Μπορείτε να εγγραφείτε στον ενημερωτικό μας δελτίο. Για να το επιτύχετε αυτό, μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας, καταχωρήσετε το όνομα και το e-mail σας και αποδεχθείτε τους όρους περί προσωπικών δεδομένων (GDPR).

Σημειώστε ακόμα, ότι λόγω του GDPR θα πρέπει να μεταβείτε στο e-mail σας και να κάνετε αποδοχή στο επιβεβαιωτικό e-mail που σας στείλαμε. Το βήμα αυτό είναι απαραίτητο για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας.

Για να ενημερωθείτε για την πολιτική απορρήτου, πατήστε εδώ.

Όλα τα προϊόντα μας έχουν εγγύηση, αυτήν που δίνει ο κατασκευαστής. Όσον αφορά τους δέκτες GNSS η επίσημη εγγύηση είναι 24 μήνες, αλλά υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής σε πρόγραμμα συντήρησης της Recap Survey με επέκταση άλλους 24 μήνες.

Οι προσφορές μας βγαίνουν κάθε μήνα. Η φύση και το πλήθος αυτών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως η διαθεσιμότητα των προϊόντων, η συμφωνία που κλείνουμε με τον προμηθευτή, τα κουπόνια προώθησης κ.α.

Σχετικά με το τι θα περιλαμβάνεται σε μια επόμενη προσφορά, το μόνο που μπορούμε να σας πούμε σήμερα είναι το εξής:

Στη Recap Survey είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε δώρα και υπηρεσίες βγαλμένα από μια μεγάλη γκάμα. Έτσι με κάθε σας αγορά μπορούμε και σας προσφέρουμε λογισμικά γραφείου, κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας, τεχνικά βοηθήματα, εκπαίδευση σεμινάρια και πολλά ακόμα.

Υπάρχει, και σας δίνει τη δυνατότητα να ψάξετε για απαντήσεις, video και εγχειρίδια χρήσης, και εφόσον δεν βρείτε απάντηση στο ερώτημά σας, μπορείτε να ανοίξετε ένα νέο θέμα στο forum μας για να συμμετάσχει ολόκληρη η κοινότητα στην εξεύρεση της λύσης.

Σε πολλά προϊόντα υπάρχει μια “θέση” στην οποία προσφέρουμε ενημερωτικό υλικό, συνήθως σε μορφή video ή pdf. Τα παραπάνω, καθώς και πολλά ακόμα θα είναι διαθέσιμα σύντομα και στην ενότητα “τεχνική υποστήριξη”.

Ενημερωτικό υλικό θα λαμβάνεται επίσης στο e-mail σας εφόσον εγγραφήκατε στο ενημερωτικό μας δελτίο.

Στη Recap Survey πιστεύουμε τόσο στο δίκτυο συνεργατών όσο και στην επιβράβευση τους. Αν επιθυμείτε να ξεκινήσετε μια καριέρα στο χώρο των πωλήσεων και της τεχνικής υποστήριξης του τοπογραφικού εξοπλισμού και του λογισμικού, τότε σας περιμένουμε για να συζητήσουμε την προοπτική συνεργασίας μας.

Η εγκατάσταση και η χρήση είναι δύο διαφορετικά πράγματα, και αντιμετωπίζονται με αυτό τον τρόπο.

Γενικά, υπάρχει τεχνική υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα. Πρέπει όμως να εκμεταλευθείτε όλες τις “πηγές” γνώσης (forum τεχνικής υποστήριξης, video, εγχειρίδοα χρήσης κτλ) πριν καταφύγετε στη λύση του τηλεφώνου.

Για “εκτεταμένη” τεχνική υποστήριξη υπάρχει ωριαία χρέωση η οποία προκαταβάλλεται πριν την έναρξή της. Για περισσότρες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρέχουμε, επίσης, εκπαίδευση στα λογισμικά μας, για την οποία μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Εξαρτάται από τη χρονική περίοδο, την ημερομηνία έναρξης, τη διάρκεια και τη φύση – είδος του προς ενοικίαση εξοπλισμού.

Γενικά μπορείτε να κάνετε κράτηση έως και 24 ώρες νωρίτερα ή ακόμα και λιγότερο. Σε περιόδους αιχμής προσπαθήστε να είστε μεθοδικόι και συνεπείς, ώστε να εξυπηρετηθείτε ταχύτερα. Ο εξοπλισμός σάς παρέχεται πάντα φορτισμένος και έτοιμος για χρήση, εκτός αν υπάρχει ανωτέρα βία.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Κατά καιρούς δημοσιεύονται θέσεις εργασίας οι οποίες αφορούν προγραμματιστές, μηχανικούς, τεχνική υποστήριξη κ.α. και πρόκειται είτε για μόνιμη είτε για εκ παραδρομής εργασία.

Όλες οι διαθέσιμες θέσεις ανακοινώνονται στο ειδικό τμήμα της σελίδας μας.