a-GEO AlphaY

Γεωδαιτικός σταθμός υψηλής ακρίβειας 2' με λειτουργικό Android και ενσωματωμένη την εφαρμογή πεδίου SurPro 6.

AlphaY είναι ένας γεωδαιτικός σταθμός υψηλής ακρίβειας 2' με λειτουργικό Android

Αχτύπητος συνδυασμός

Ο a-GEO AlphaY είναι ένας σύγχρονος γεωδαιτικός σταθμός, ο οποίος χρησιμοποιεί την εφαρμογή πεδίου SurPro 6 ως περιβάλλον μετρήσεων.

Η ταχύτητα του τετραπύρηνου επεξεργαστή σε συνδυασμό με τα 4GB RAM αλλά και την έκδοση Android 11 του λειτουργικού, προσδίδουν υψηλή ταχύτητα εκτέλεσης και χρήσης του λογισμικού, και επιτρέπεουν τη διαχείριση μεγάλων αρχείων CAD χωρίς κανένα πρόβλημα.

SurPro 6

Το λογισμικό πεδίου SurPro 6 (εδώ: στην έκδοση για γεωδαιτικούς σταθμούς) αναβαθμίζει συνολικά την εμπειρία χρήσης, προσφέροντας μια μεγάλη σουίτα λειτουργιών και υπολογιστικών / σχεδιαστικών εργαλείων.

Πλέον ο τρόπος μέτρησης και χάραξης αλλάζει ριζικά. Το συνδυαστικό περιβάλλον CAD γίνεται το κυρίως περιβάλλον μετρήσεων από όπου εκτελούνται όλες οι απαραίτητες εργασίες, αλλά και η σχεδίαση του τελικού αρχείου CAD. Η χρήση του κροκί καταργείται.

Το SurPro 6 υποστηρίζει ένα μεγάλο πλήθος τύπου αρχείων, όπως txt, csv, dxf, dwg, shp, xls, kml, kpz, gpx κ.α., ενώ στις βασικές του λειτουργίες προστίθενται η διαχείριση χωματουργικών, χαράξεις οδοποιίας κ.α.

2'' γωνιακή ακρίβεια

Υπέρ-επαρκές για τις περισσότερες τοπογραφικές εργασίες

0.3sec ταχύτητα μέτρησης

Με ακρίβεια 2mm + 2ppm

SurPro 6

Premium λογισμικό μετρήσεων και επεξεργασίας

1000μ χωρίς πρίσμα / 5000μ με πρίσμα

Μεγάλη εμβέλεια μέτρησης

Android 11

Σύγχρονο και γρήγορο λειτουργικό

4GB RAM - 4x CPU 2GHz

Άφθονη ισχύς

Ακρίβεια μετρήσεων

Ο a-GEO AlphaY μετράει έως και 1000μ χωρίς πρίσμα, με ακρίβεια 2mm + 2ppm με ταχύτητες που αγγίζουν τα 0.3-0.5s (tracking / fine).

Η γωνιακή του ακρίβεια είναι 2”, και χρησιμοποιεί σύστημα ανάγνωσης δίσκου απόλυτης κωδικοποίησης.

Τέλος η ακρίβεια της LASER κέντρωσης είναι 1mm/0.8m-1.5m, ενώ η ακρίβεια οριζοντίωσης είναι 8/2mm (για τη σφαιρική) και 30”/2mm (για τη σωληνωτή).

Βασικά & προηγμένα χαρακτηριστικά

Ο γεωδαιτικός σταθμός AlphaY αξιοποιεί την Android πλατφόρμα, προσφέροντας 2 οθόνες χρήσης 720P HD (5.5 ινστών – 1280x720px), εύκολα αναγνώσιμες στο ηλιακό φως.

Η επικοινωνία στηρίζεται στη θύρα USB, στο Bluetooth και στο WiFi, τα οποία αξιοποιούν στο έπακρο το λειτουργικό σύστημα.

Η χρηστικότητα και η αποτελεσματικότητα του a-GEO AlphaY αυξάνεται ακόμα περισσότερο χάρη στην ύπαρξη ατέρμονης κίνησης Auto-Lock, συνδυαστικά με τη σκανδάλη μετρήσεων και το LASER pointer.

Downloads

Τεχνικές προδιαγραφές

File name: AlphaY-Final-Datasheet_compressed.pdf File size: 718 KB

CE

File name: CE-RED-TOTAL-STATION-AlphaY_compressed.pdf File size: 296 KB

Dealer Assignment

File name: a-GEO-RECAP.jpg File size: 193 KB

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σχετικά Προϊόντα

Scroll to Top

Δοκιμαστική Έκδοση