e-Survey E800

Ο ολοκληρωμένος GNSS RTK δέκτης e-survey E800 ανήκει στη γενιά των high-end τοπογραφικών δεκτών υψηλής ακρίβειας. Είναι ένας από τους κορυφαίους τριπλόσυχνους δεκτες της παγκόσμιας αγοράς, και επιδεικνύει ακραίες επιδόσεις σε δύσκολες συνθήκες μέτρησης.

Διαθέτει εξαιρετικής απόδοσης IMU, ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου μεγάλης χωρητικότητας, έγχρωμη οθόνη πολλαπλής αφής, UHF radio 5W, standard a-RTK*, 10Hz ρυθμό ανανέωσης και πολλά ακόμα.

Ο e-survey E800 είναι ένας high-end τριπλόσυχνος δέκτης υψηλών επιδόσεων μέτρησης

e-survey E800 Πολυμορφικότητα

Ο e-survey E800 είναι διαθέσιμος σε 3 διακριτές εκδόσεις, η κάθε μία με τα δικά της ποιοτικά χαρακτηριστικά.
Παρόλο που ξεχωρίζει η έκδοση με το Trimble BD990 chipset, τη γκάμα συμπληρώνουν οι μητρικές P40 της Hemisphere και UM980 της UNICORE, με την τελευταία να διαθέτει τη λειτουργία PPP (Precise Point Positioning) με χρήση της συχνότητας E6 του Galileo.

3ης Γενιάς IMU

Ο e-Survey E800 διακρίνεται πρωτίστως για τις εξαιρετικές, σταθερές και επαναλαμβανόμενες ακρίβειες του κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες όπως το αστικό φαράγγι.

Ένα όμως από τα χαρακτηριστικά που κάνει τον E800 να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, είναι και το άριστο IMU του (μέτρηση υπό κλίση). Αυτό σε συνδυασμό με την εξαιρετική πολυεπίπεδη ελικοειδή κεραία λήψης πολλαπλών σημάτων, επιτρέπουν στον E800 να αποτυπώνει κορυφές κτιρίων ακόμα και σε πυκνοδομημένο αστικό περιβάλλον.

BD990 / P40 / UM980 boards

Πολυμορφικότητα και επιλογή στην μητρική GNSS πλακέτα

3ης Γενιάς IMU

Το ισχυρότερο και αποτελεσματικότερο σύστημα για μέτρηση υπό κλίση

Έως 40 ώρες χρήσης RTK

Με 5 ώρες φόρτιση / αφορά την πλακέτα UM980

Full GNSS / a-RTK / PPP

Πλήρης χαρακτηριστικών με ενσωμάτωση εξαιρετικών τεχνολογιών εύρεσης και διατήρησης FIX

5W RX/TX UHF radio

Εμβέλεια μετάδοσης διορθώσεων που αγγίζει τα 15km

IP67 / CE, FCC, NGS, IGS

Απόλυτα στεγανός και με πλήρες σετ πιστοποιήσεων

Είναι όσο φαίνεται

Το επιβλητικό του σχήμα, το συμπαγές design του, και η συνολική του παρουσία δεν περνάει απαρατήρητη. Ο E800 αποτελείται από κορυφαία “κομμάτια”, επιλεγμένα για την ισχύ και την αποδοτικότητά τους.

Πώς θα μπορούσαν να χωρέσουν 3 κορυφαία GNSS boards, μια τεράστια μπαταρία 13600mAh, μια πολυεπίπεδη κεραία λήψης, ένα ισχυρό MEMS (IMU) chipset, ένα πανίσχυρο UHF radio ισχύος 5W και ένα πάνελ έγχρωμης διαδραστικής οθόνης σε ένα μικρό σώμα;

Αυτός ο δέκτης δεν είναι για όλους

Ο e-Survey E800 δεν είναι ένας “εύκολος” δέκτης. Οι τρομερές του επιδόσεις έχουν ένα τίμημα: Ο δέκτης ζυγίζει 1,5kg.

Ο E800 είναι για αυτούς που ψάχνουν το κάτι παραπάνω, ζητούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και είναι έτοιμοι να θυσιάσουν την ευκολία τους για να το πετύχουν. Έχει το δικό του πιστό κοινό, το οποίο όμως ανταμείβεται καθημερινά από τη χρήση του. Για αυτό ο E800 βρίσκεται στα χέρια απαιτητικών μηχανικών, μεγάλων εργοταξίων και έχει δει πολλά από τα μεγαλύτερα έργα της χώρας.

Downloads

Τεχνικές προδιαγραφές UM980

File name: E800-Datasheet-V3.4-ENG.pdf File size: 209 KB

Εγχειρίδιο χρήσης

File name: E800-GNSS-Receiver-User-Guide-V3.1.pdf File size: 3 MB

CE

File name: e-Survey-CE-A2001014-C01-R01R13֤.pdf File size: 735 KB

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σχετικά Προϊόντα

Scroll to Top

Δοκιμαστική Έκδοση